ΥΛΙΚΑ
4 μριζόλες με λίγο πάχος
1 φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
Αλάτι-πιπέρι
1 φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τις μπριζόλες και από τις δυό πλευρές.
Μόλις ροδίσουν τις σκεπάζουμε με νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Όταν βράσουν και μείνουν μόνο με το λάδι τους,δυναμώνουμε τη φωτιά
και σβήνουμε με το κρασί σκεπάζοντας αμέσως το τηγάνι.
Σε λίγες στιγμές ξεσκεπάζουμε το τηγάνι και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι.
Μόλις ροδίσουν τις σκεπάζουμε με νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Όταν βράσουν και μείνουν μόνο με το λάδι τους,δυναμώνουμε τη φωτιά
και σβήνουμε με το κρασί σκεπάζοντας αμέσως το τηγάνι.
Σε λίγες στιγμές ξεσκεπάζουμε το τηγάνι και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου