Από το Blogger.
RSS

Σκορδομακάρονα Σαντορίνης


Υλικά
1 πακέτο σπαγγετίνι
μυζήθρα τριμμένη
ελαιόλαδο
5-6 σκελίδες σκόρδο( ή και παραπάνω αν σας αρέσει) κομμένο σε λεπτές φετούλες
ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε καλά.
Βάζουμε σ'ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει καλά και ρίχνουμε τα σκόρδα,ανακατεύουμε και προσέχουμε να μην καούν.
Μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα,σβήνουμε τη φωτιά και ρείχνουμε στο μίγμα λάδι-σκόρδο μια κουταλιά τριμμένη μυζήθρα να καβουρδιστεί κι αυτή λίγο.

Περιχύνουμε τα μακαρόνια,προσθέτουμεμια κούπα τριμμένη μυζήθρα,ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλη μυζήθρα στο πιάτο μας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου