Ένα ακόμα σαρακοστιανό φαγητό και μια ακόμη ιδέα για το τι θα μαγειρέψουμε στη νηστεία!
Πιο κάτω θα βρείτε τα υλικά της συνταγής και την εκτέλεση της γραμμένα, όπως επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο (μπορεί να αργήσει λίγο να φορτώσει και να φαίνεται κενό στη θέση του) ,για περισσότερες λεπτομέρειες!
Πιο κάτω θα βρείτε τα υλικά της συνταγής και την εκτέλεση της γραμμένα, όπως επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο (μπορεί να αργήσει λίγο να φορτώσει και να φαίνεται κενό στη θέση του) ,για περισσότερες λεπτομέρειες!
ΥΛΙΚΑ
- 500 γραμμάρια φιλέτα σουπιάς
- 1 κονσέρβα ντοματίνια Σαντορίνης
- 3 πιπεριές
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κούπα καπαρόφυλλα
- 1 κούπα μαϊντανό
- 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αχνίζουμε στο ελαιόλαδο τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τις σουπιές και τα ντοματίνια.
Σβήνουμε το φαγητό με το κρασί, αλατίζουμε και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Στο τέλος προσθέτουμε τα καπαρόφυλλα ή κάπαρη ξαρμυρισμένη,το μαϊντανό και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τις σουπιές και τα ντοματίνια.
Σβήνουμε το φαγητό με το κρασί, αλατίζουμε και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Στο τέλος προσθέτουμε τα καπαρόφυλλα ή κάπαρη ξαρμυρισμένη,το μαϊντανό και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Συνοδεύονται με ρύζι ή με πατάτες ή με ζυμαρικά βίδες ή ό,τι άλλο θέλουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου